Startelvan: Nikki, Per(K), Sebastian, Simon, Rasmus, Philip, Edvin, Colin, Arizio, Johan och Anton.

1-0 Viggo Jörnelid (32)
2-0 Rasmus Adolfsson (43)
3-0 Rasmus Adolfsson (49)

Idag saknade vi en del spelare, Colin Ram, Christoffer Nilsson, Andreas Rådström och Marco Miller saknades i matchtruppen vilket innebar att vi åkte söderut med bara 13 tappra krigare. Detta betydde också att vi tvingades gå lite ifrån vår sätt att vilja spela fotboll.

Idag var en sådan dag som allt som kunde gå fel gick fel, 13 tappra blev rätt tämligen 11 tappra krigare när både Micke och Rasmus tvingades gå av skadade, det innebar att Martin som var reservmålvakt fick hoppa in som anfallare.

Matchinledningen kunde ha blivit ännu värre men domaren valde att fria en solklar straff mot oss i den 4:e minuten. Simon kom loss på sin kant och fick iväg ett avslut som gick på fel sida av nätmaskorna minuten efter. I den 9:e minuten var det Arizio som testade ett avslut som målvakten räddade. Micke fick gå ut skadad och Pelle ersatte detta innebar att Afonso fick börja ändra på några positioner.

Detta tog Skoghall tillvara och tog över matchbilden något. Redan direkt så tappade vi bollen och hemmalaget kunde komma på kontring fri mot Nikki som tvingades till två räddningar. Mellan denna chans och upp till den 30:e minuten jobbade vi in oss i matchen och hade några intressanta kombinations försök, den bästa kom i den 25:e minuten där vi fick iväg ett skott utanför straffområdet som smet utanför, tror det var Johan.

Hemmalaget kändes som man var nöjda med vänta in våra misstag för att sedan kontra. Det var precis det som hände i den 32:a minuten vi tappade bollen runt mittcirkeln och med större delen av laget felvänd ställde dom om snabbt och kunde göra 1-0. Vi hade en bra sekvens tämligen direkt när Martin och Anton hittade Johan som fick se målvakten rädda. Tre minuter senare försökte Arizio igen utanför straffområdet men målvakten gjorde en fin räddning.

Runt den 42:a minuten så hade vi en dubbelchans först genom Johan som krigar till sig bollen och sköt men målvakten kunde rädda. Sedan var det Arizio som på ett liknande sätt men vid sidlinjen vann bollen och hittade Per (tror jag det var) som slog ett lågt inlägg som Martin styrde mot mål men målvakten räddade. På den efterföljande hemma anfall så tappade vi bollen igen där man inte har råd att göra det, anfallaren kunde lobba bollen över Nikki. 2-0 i halvtid kändes inte helt rättvist men som jag brukar säga så är fotboll sällan rättvist.

Andra halvleken tvingades vi att ta en frispark och på den kom ett inlägg som nickades i mål, 3-0 i den 49:e minuten. Om hemmalaget redan innan 3-0 inte var jätte sugna på att anfalla så blev det inte det bättre nu och andra halvleken blev mer en transportsträcka. Killarna i gult och svart försökte verkligen att reducera men faktumet att vi inte hade flera alternativ på bänken så blev det tungt jobbat för allihopa.

Vi mäktade med att skapa 5 halvchanser i den 55:e, 56:e, 67:e, 71:a, 73:e och 76:e minuterna men nä det stod skrivet i stjärnorna att idag skulle vi inte lyckas näta. 3-0 skulle bli slutresultatet. Killarna gav allt vad dom kunde och inte kunde så det ska dom ha en eloge!

Nästa vecka väntar två träningspass och två träningsmatcher.